Kartta

Kartta

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Luonnoskuvia odotellessa

Viimeksi kuluneiden kolmen viikon aikana mies on raivannut tonttia niin, että suurimmat puut, joiden kaatamiseen tarvitaan moottorisahaa, ovat enää kaatamatta. Tontilla vierähti mukavasti yhdessä mm. ystävänpäivä <3

Parikymmentä puuta on sellaisia, että voitaisiin jättää ammattilaisen hoidettaviksi. Sitä tarkoitusta varten lähetin viime viikolla muutamaan metsurifirmaan tarjouspyynnön. Kaksi näistä oli talviloman vietossa eli viimeiset tarjoukset saadaan varmaan nyt alkuviikosta. Ensi viikon alkupuolella mies menee tuttavan kanssa kaatamaan ne puut, joihin omat moottorisahankäyttötaidot riittävät.

Ja niistä luonnoskuvista: 11. helmikuuta oli tapaaminen arkkitehdin ja pääsuunnittelijan kanssa. Yhteinen sävel tuntui löytyvän helposti ja omat ideamme otettiin hyvin vastaan. Laatimamme piirrokset olivat arkkitehdinkin mielestä toimivat ja hän kehui tilankäyttöä hyvin mietityksi. Viilaustarvetta ammattilaisen silmät näkivät kylpyhuoneessa ja autotallin sijoittelussa. Luonnoskuvat luvattiin puolentoista viikon kuluttua eli ihan näinä päivinä niitä odotellaan. Jännittävää.

Vantaan kaupungin mittausosastolta on tilattu ja saatu kaikki arkkitehdin pyytämät kartat ja muut dokumentit. Asiakaspalvelu oli sujuvaa ja ystävällistä - iso kiitos Vantaalle siitä! Nettisivuilta löytyi yllättävän paljon karttatietoa, ml. alueen maalämpökaivojen sijainnit: kartta.vantaa.fi. Vesi- ja viemäriliitoskohtalausuntoa varten saatiin hyvät ja selkeät ohjeet HSY:ltä. Sen suhteen edetään, kunhan luonnoskuvat ovat valmiit ja kuntatekniikan keskuksen lausunto saatu.

Tällä välin on tontin raivauksen ja karttatilausten lisäksi käytetty aikaa lattiamateriaalien ja märkätilojen seinälaattojen miettimiseen. Parkettivaihtoehtoja on saatu postitse ja yhtä näytettä vielä odotetaan. Tähän mennessä saapuneista eniten miellyttää Novafloorin väritön öljyvahattu. Eilisellä visiitillä Laattatukkuun löytyi sopiva seinälaatta, jota voisi laittaa molempiin kylpyhuoneisiin. Toiveena oli aaltoileva valkoinen laatta ja nyt meillä on siihen jo kolme vaihtoehtoa - eilinen löydös miellyttää silmää ehkä eniten näistä kolmesta: Laattatukun Blanco Abombado Brillo, Starkin White Line Aalto ja RTV:n Isole Bora.


Pienempään kylpyhuoneeseen löytyivät myös lattialaatat Laattatukusta. Kaksi vaihtoehtoa, jotka ovat hyvin samantyylisiä eli jotain tämäntyylistä meille sitten tulee aikanaan.


 Ja isomman kylpyhuoneen lattiaan on näillä näkymin tulossa Kaakelikeskuksen Dot Empoli -sarjan Dot Emp Perugia Rosso Insert kehystettynä Border ja Corner -laatoilla ja reunoille saman sarjan harmaat laatat. Samoin saunaan Dot Empoli Perugia Grey -laatat. Ylihuomenna käydään vielä Kaakelikeskuksessa varmistamassa paikan päällä, että laatta näyttää yhtä hyvältä luonnossa kuin esitteessä.
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti