Kartta

Kartta

keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Talossa on ikkunat

Kesällä pitkällisen vertailun ja monien ikkuna- ja ovitoimittajien tapaamisten jälkeen päädyimme tilaamaan ikkunat ja terassille vievät maisema-/liukuovet Skaalalta.

Valitsimme huurtumattomat Alfa-ikkunat, joissa on integroidut kaihtimet. Kohtuullisen hinta-laatu-suhteen lisäksi tähän valintaan vaikutti myyjän loistava palveluasenne ja se, että hän vastasi nopeasti ja täsmällisesti kaikkiin meitä askarruttaneisiin kysymyksiin.

Lokakuun puolivälissä myyjä kävi yhdessä asennuspäällikön kanssa mittaamassa ikkuna- ja oviaukot, minkä jälkeen laitettiin tavara tilaukseen.

Ikkunat oli tarkoitus asentaa jo viime viikon torstaina, mutta siinä vaiheessa kävikin ilmi, että suurin osa meidän ikkunoistamme oli vielä tehtaalla ja meidän tontilla oli jonkun muun tilaajan ikkunoita. Matkalla seikkailleet terassin liukuovet onneksi löytyivät nopeasti Järvenpäästä ja ehtivät ajoissa tontille.

Asennusvaiheessa huomattiin, että yhdessä kiinteässä ikkunassa oli halkeama ja toisen liukuoven alumiinipinnassa melkoinen naarmu. Niiden vaihtamista odotellaan, mutta muuten ikkuna-asennus on nyt saatu kunnialla valmiiksi.

Viikonloppuna on tarkoitus käydä vielä kaikki ikkunat tarkasti läpi mahdollisten reklamoitavien vaurioiden varalta.

Samoin tulevana viikonloppuna poistetaan Skaalan mainokset ikkunoista. koti7:n Karolinan viimekesäisen postauksen innoittamana kyselin syksyllä Skaalalta, josko nuo mainokset voisi kokonaan jättää pois meille toimitettavista ikkunoista. (Niillä kun ei ole mitään mainosarvoa valmiiden omakotitalojen ympäröimällä takatontilla.) Tämä ei kuitenkaan onnistunut vaan myyjä antoi ohjeet poistaa mainokset ikkunoista mahdollisimman pian ennen kuin aurinko polttaa ne kiinni ikkunoihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti