Kartta

Kartta

keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Lämmintä joulua!

Talon höyrysulku saatiin ajoissa valmiiksi puhallusvillaa varten viime viikolla. Autotalli jäi vielä odottamaan myöhempää ajankohtaa.

Viime viikon lopulla teknisen tilan seinät nousivat täyteen korkeuteen - ja siinä sivussa ladottiin myös wc:n ja saunan seiniä. Tämä osuus täytyi tehdä jo nyt, vaikka muuten väliseinäprojekti on vasta alkuvaiheessa. Jouluviikon alkajaisiksi tekniseen tilaan nimittäin asennettiin maalämpöpumppu.

Sekä talon että autotallin lattioissa kiertäviin lämmitysputkiin laitettiin glykoli-vesiliuos. Tällä varmistetaan se, että neste ei jäädy putkiin missään olosuhteissa.

Ennen pumpun asennusta, viime viikonloppuna teknisen tilan seinät maalattiin kahteen kertaan Tikkurilan sokkelimaalilla, joka oli sävytetty vaaleanharmaaksi (sävy 610X). Lopputulos miellytti meitä amatöörimaalareita. Rouheaa, tasoittamatonta harkkopintaa, mutta silti viimeistelty silaus.

Talo on nyt siis eristetty ja maalämpöpumppu käyttövalmiina. Joulutunnelma on lämmin - eikä pelkästään ennätyslämpimän talvikelin ansiosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti