Kartta

Kartta

lauantai 2. tammikuuta 2016

Vuodenvaihteen vapaa-ajanvietteet


Joulunpyhien lomareissua lukuun ottamatta vuodenvaihde kului tiiviisti rakennustyömaalla. Ohjelmassa oli mm. ikkunoiden pesu sisäpuolelta ja suojaus muoveilla, autotallin levytyksen hoitaminen loppuun, autotallin eristys, talon siivous ja taas yhden harkkolavallisen kantaminen pihalta sisätiloihin.

Post-it-lapuilla kalenterin välissä tulevien viikkojen vapaa-ajanohjelmaksi on kaavailtu mm. autotallin seinien ja katon höyrysulun teko sekä tallin sisäpuolinen levytys ja ovien asennus. Välipäivien siivouksen jäljiltä valtavat jätesäkkikasat pitäisi jossain vaiheessa kuskata kaatopaikalle. Suurimpana urakkana on luvassa väliseinien ladontaa - varmaan useita viikkoja tästä eteenpäin.

Talossa on mukavan lämmin touhuta. Tänään mittari näytti 14,1 astetta. Kosteusprosentti on muutamassa päivässä laskenut 77:stä 67:een eli hyvään suuntaan ollaan menossa.

Välipäivinä Spigot kävi asentamassa loput ilmastointiputket ja ilmanvaihtokonekin on nyt odottamassa käyttöönottoa. Muutoinkin teknisessä tilassa alkaa olla täysi varustus. Kaikki koneet ja sähkötaulu on paikoillaan. Enää sieltä puuttuu vesijohto tilan ulkoseinään tulevalle vesipisteelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti