Kartta

Kartta

maanantai 18. tammikuuta 2016

Pitkittyneitä projekteja, vol. 1 (ikkunat)

Skaalan ikkunoita asennettaessa huomattiin, että yhden kiinteän ikkunan lasi oli rikki ja maisemaoven kehyksen ja karmin alumiinipinta oli vaurioitunut. Näiden vaihtamista on nyt odoteltu puolitoista kuukautta. Väliaikatietoja tuli vuodenvaihteen tienoilla sekä sähköpostitse hajonneen lasin vaihdosta että puhelimitse liukuoven karmista, mutta käytännön toteutus takkuaa.

Asennusporukka vaikutti pätevältä, mutta jonkinlaista hutilointia oli havaittavissa: osassa ikkunoita polyuretaania oli niin minimaalisen vähän, että joudumme itse paikkailemaan jälkiä, kunhan pakkanen hellittää.

Kovilla pakkasilla kolmessa ikkunassa ulommainen ikkunalasi jäätyy sisäpuolelta. Eli vaihdettavaa tai korjattavaa saattaa olla enemmänkin.

Suurin osa ikkunoista tuli asennettua aukkoon kaksi senttiä liian alas, minkä vuoksi niiden pellityksiä varten on rälläköitävä viisteet ikkunoiden alapuolella oleviin harkkoihin. Tämän mokan suhteen Skaala ei tule vastaan, koska pellin suurin mahdollinen kulma ilman rälläköintiä on juuri ja juuri heidän ohjeistuksensa (minimi 15 astetta) rajoissa. Vastaavamme kuitenkin suosittelee suurempaa kulmaa, joten homma on hoidettava itse ja omaan piikkiin.

Jotain positiivistakin tässä keskeneräisyydessä: pääoven yläpuolelle tulevan ikkunan asennuksen Skaala on luvannut hoitaa ilman lisäkuluja siinä vaiheessa, kun pääovi on asennettu paikoilleen.

Asiakaspalvelukokemuksena Skaala on ollut sanalla sanoen monipuolinen. Tästä aiheesta erillinen postaus tuonnempana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti