Kartta

Kartta

torstai 7. tammikuuta 2016

Pienet rakentajat me harkon harkkoon liimaamme...

Joulukuun alussa totesimme, että budjetin tasapainotuksen ja isäntäväen osoittaman oman aktiivisuuden yhtälössä toimiva ratkaisu voisi sittenkin olla se, että teemme vuodenvaihteesta eteenpäin mahdollisimman paljon itse.

Timpureidemme osuus talonrakennuksesta alkaa nyt siis olla loppusuoralla. Heidän työpanoksestaan puuttuu vielä talon kahdelta sivustalta räystäslaudat, joiden paikoilleen saamista on lykännyt lomien jälkeen paukkupakkanen. Onneksi sääennusteet näyttäisivät lauhempaa keliä tulevalle viikolle.

Erilliset urakat on tarkoitus teettää tasoitetöistä, laatoituksesta ja rappauksesta. LVIS-hommat luonnollisesti hoitaa loppuun asti Spigot. Muuten yritämme tästä eteenpäin pärjätä ilman palkattuja työntekijöitä.

Väliseinien teko on lähiviikkojen pääprojekti - hyvässä vauhdissa jo. Aiheeseen on tutustuttu Lammin asennusvideoiden kautta ja jonkin verran on harjoiteltukin rakennustyömaalla.

Huomenna saadaan Lammilta paikan päällä opastusta väliseinien saloihin. Sinänsä tuntuu aika simppeliltä hommalta, mutta mielellämme otamme asiantuntijan neuvot avuksi, kun niitä on tarjolla. Vielä puuttuvien väliseinien paikat merkittiin eilen valmiiksi lattiaan. 

Suurin osa väliseinäharkoista on kuskattu sisätiloihin kuivumaan ja odottamaan latomista. Sen verran kosteutta niissä on suojauksesta huolimatta, että pakkassäässä irrottelussa joutui välillä ottamaan kumivasaran avuksi. Ehjinä selvittiin - sekä harkot että harkonkantajat :-)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti