Kartta

Kartta

tiistai 23. helmikuuta 2016

Laattatukun "asiakaspalvelu"

Kävimme hyvissä ajoin viime vuoden puolella katsomassa Veikkolassa Laattatukun laattavalikoimaa. Pääkaupunkiseudun perusteellisen laattakauppakierroksen tuloksena päädyimme valitsemaan heidän valikoimistaan valkoiset aaltoilevat seinälaatat molempiin kylpyhuoneisiin ja kuparinväriset lattialaatat toiseen kylpyhuoneeseen.

Kun tilaussähköpostiin viime vuoden lopulla ei tullut vastausta, päätimme mennä paikan päälle tekemään tilauksen. 9. tammikuuta saimme tilattua seinälaatat. Niitä ei ollut heillä varastossa, mutta kertoivat jo aiemmin käydessämme, että 3-4 viikossa pitäisi tilauksen tulla. Nyt tilausvaiheessa kerrottiin, että saattaa kestää kuusikin viikkoa.

Lattialaatoista käytiin mielenkiintoinen keskustelu, josta päällimmäiseksi jäi mieleen suositus, että hankkisimme kuparinsävyiset lattialaatat muualta, koska rahti tulisi kovin kalliiksi ja saattaa olla, että tilauksen toimitukseenkin menee kuukausia. Päädyimme siis tilaamaan heiltä ainoastaan seinälaatat.

Reilut kuusi viikkoa meni ja eilen soitin seinälaattatilauksemme perään kysyäkseni toimitusajankohtaa. Sain kuulla, ettei tilauksemme ole vielä edes lähtenyt eteenpäin tavarantoimittajalle/tehtaalle ja "kyllä siinä ainakin vielä yli kuukausi menee" ennen kuin toimitus olisi ajankohtainen. Noin epämääräisellä toimitusaikataululla ei tietenkään voi luottaa, että laatat ovat pihassa silloin, kun niitä tarvitaan.

Eli tältä osin meni laattatilaus uusiksi. Sapettaa. Ja ihmetyttää, että tuollainen lafka on vielä pystyssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti