Kartta

Kartta

torstai 25. helmikuuta 2016

Positiivisempia laattakauppakokemuksia

Laattatukun oharin jälkeen alkoi siis valkoisten aaltoilevien seinälaattojen osalta uusi etsintäkierros. Lienevätkö ne menossa pois muodista vai mistä johtuu, että sellaisia ei meinaa löytyä, ei ainakaan kohtuulliseen hintaan. Viime kevään kierrokselta jäi mieleen RTV, joten suuntasimme myös sinne tänään hieman ennen sulkemisaikaa. Samoja laattoja on edelleen valikoimassa. Hintaa niillä tosin on melkein tuplaten Laattatukun vastaavanlaiseen tuotteeseen verrattuna.

Lisää harmaita hiuksia viime viikolla aiheuttivat harmaat 10x10 lattialaatat, jotka oli tilattu Kymppi-Lattioilta. Saimme heiltä soiton, että laattoja oli kuljetuksessa vaurioitunut sen verran paljon, ettei niitä ole nyt saatavilla tilaamaamme määrää.

Samalla saimme kuitenkin vahvistuksen, että valkoiset 60x60 laatat olivat saapuneet ja ne toimitetaan tontille sovittuna ajankohtana. Huojentava tieto - vastaavia puhtaanvalkoisia kiiltäviä laattoja kun ei ollut muualta löydetty. Niillä on tarkoitus päällystää eteisen, keittiön ja vaatehuoneen lattiat.

Tämän päivän positiivinen laattakokemus oli visiitti Kaakelikeskukseen, josta noudettiin toisen kylppärin ihanat kuviolliset lattialaatat.

Tummanharmaille pikkulaatoillekin löydettiin nopeasti korvaava vaihtoehto Bauhausista ja todettiin, että se on sävyltään ehkä jopa alkuperäistä valintaa parempi: mattapintainen lähes musta, aavistuksen sinertävään taittuva.


Päivän päätteeksi tehty piipahdus RTV:lle yllätti iloisesti. Sieltä löydettiin aivan huippuhienot kuparinväriset (Metallic Copper) lattialaatat makuuhuoneen kylppäriin. Ei tarvinnut edes miettiä yön yli vaan laitettiin tilaukseen saman tien. Vieläkin hykerryttää.

2 kommenttia:

  1. Wautsi nuo kupainväriset laatat! Muista laittaa sitten kun koti on valmis kuvia myös valmiista kylppäristä oikeassa valaistuksessaan. Tule varmasti ihan mielettömän hienot!!!

    Harmilliselta kuulostaa nuo laattahankintojen vastoinkäymiset. Toisaalta tutulta. pitäisi olla kaikkien asioiden kanssa niin hyvissä ajoin liikeellä ja lopussa tulee aina mahoton kiire. Meillä oli valaisimien kanssa melkoista hässäkkää. Ystävä haki niitä meillä eteläsuomen bauhauseja myöten kun oulussa ei ollut jne.

    Blogissani on sisustusaiheinen 11 kysymyksen haaste, toivottavasi ehdit jossain vaiheessa vastailla, olisi kiva lukea :)

    Tsemppiä loppu-urakkaan!

    VastaaPoista
  2. Joo, kuvia laitetaan kyllä! Sitä vaihetta malttaa tuskin odottaa, että päästään sisäpinnoille asti. Ja kiitos tsemppauksesta. Kuulostipa hyvältä tuo "loppu-urakka" :-) ...vaikka ei ihan vielä loppusuoralla ollakaan.

    VastaaPoista