Kartta

Kartta

maanantai 21. maaliskuuta 2016

Höyrynsulkuja palmusunnuntaina


Oltiin sovittu pääsiäistä edeltäväksi ja seuraavaksi viikoksi ammattiapua sisäkattojen alaslaskujen tekoon. Eikä sitten yhtään aiemmin kuin palmusunnuntain aamuna tullut mieleen, että höyrynsulkujen teippaukset, liimaukset ja tasoitukset on tekemättä - ja että ne on tehtävä ennen kuin alaslaskut voidaan tehdä.

No, emännällä meni palmusunnuntain ohjelma uusiksi, kun isäntä oli oikeissa töissä ja homma piti saada hoidettua. Sunnuntain täytti siis kahden makuuhuoneen ja kylpyhuoneen (jostain oli aloitettava) höyrynsulkumuovien leikkaus ja liitosnauhan teippaus.

Päivän päätteeksi liimasin liitosnauhan huovan kiinni kiviseiniin. Siinä puuhassa piti tehdä lähempää tuttavuutta patruunapuristimen kanssa. Sormilihakset joutui koville.

Pääsiäisviikon varsinainen raksaloma alkoi tänään klo 5:45 herätyksellä. Sitten vain eväät kassiin ja suunta kohti K-rautaa. Ostoslistalla oli mm. sementtipohjainen kuitulaasti höyrynsulkujen viimeistelyä varten niissä huoneissa, joihin tulee alaslaskut. (Korkeaksi jäävien tilojen höyrynsulkujen liitosnauhatasoitteet hoitavat aikanaan oikeat tasoitemiehet.)

Höyrynsulkujen tasoitetöiden ohella tänään jatkui leikkaus-teippaus-liimaus-työt keittiössä ja kodinhoitohuoneessa.

Päivä päättyi kuten alkoikin - rautakaupassa; ostoslistalla lisää kertopuuta alaslaskurunkoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti