Kartta

Kartta

sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Kotiovella

Pääoven ja levikkeen paikoilleen laittaminen ei ollut kovin mittava ponnistus: väliaikainen vanerista ja styroksista rakennettu raksaovi vaihtui parissa tunnissa Kaskipuun thermo-oveen. Mutta muutos tuntui jotenkin merkitykselliseltä. Meidän kodissa on ulko-ovi. Ja lukko. Ei enää riippulukko niin kuin väliaikaisessa ovessa.

Lukko ja painikkeet hankittiin Abloyn valikoimista ja asennettiin siis myös tänään. Askel raksalta kohti kotia. :-) Uuden kodin sisustuksen ripaus kuparia lähtee jo ulko-ovelta. Koko loppupäivän hykerrytti tämä näky.

2 kommenttia:

  1. Kaunis ovi ja kaunis kahva! Aivan ihana tuo kupari, sopii tosi nätisti tuohon oveen :) Nuo on just semmoisia kivoja ja persoonallisia yksityiskohtia, joista tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harkituilla ja kohtuullisen vähäisillä yksityiskohdilla saa tosiaan persoonallisuutta ja särmää muuten hyvin pelkistettyyn sisustuksen perustaan, joka meillä on valkoista ja tammea.

      Pesutiloista tehdään vähän räväkämmät. Tänään saapui postissa toisen kylpyhuoneen murretun punainen ammehana, joka sävyltään sopii hyvin yhteen lattialaattojen kuvion kanssa: http://aarrekartalla.blogspot.fi/2015/11/lopulliset-laattavalinnat.html

      Poista