Kartta

Kartta

torstai 14. heinäkuuta 2016

Säilytystiloja

Säilytystilaa meillä tulee kahden vaatehuoneen, kodinhoitohuoneen ja varaston lukuisten hyllymetrien ansiosta olemaan ruhtinaallisesti. Ja lisänä vielä kohtuullisen kokoinen käyttöullakko.

Eteisen naulakot päätettiin sijoittaa liukuovikaappiin. Kaapin korkeus on noin 250 cm, mutta sen sivuseinät ovat kattoon asti eli kaapin päälle jää 130 cm leveä ja lähes kaksi metriä korkea syvennys. Tähän tilaan on tarkoitus laittaa pari hyllyä ja niille joko ostaa tai askarrella vanerista säilytyslaatikoita, joihin voisi säilöä esim. kesäajaksi hanskat, pipot ja kaulaliinat; ja talveksi... hmmm, no, jotain muuta :-) Kuvia seuraa siinä vaiheessa, kun kaapit ja hyllyt on asennettu.

Koko kodin kaapistot tilattiin Keittiömaailmalta; keittiöön tammea, vessaan tummanharmaata ja muutoin valkoista. Keittiömaailman palvelusta ehkä myöhemmin oma postauksensa. Tässä vaiheessa todettakoon, että toimitusvaiheessa suunnilleen kaikki, mitä voi kuvitella menevän pieleen, on mennyt pieleen - ja ehkä enemmänkin.

Vaatehuoneiden säilytyskalusteiksi valittiin Ikean käytännöllinen ja edullinen Algot-säilytysjärjestelmä, joka sopii hyvin meidän tarpeisiin. Kodinhoitohuonetta vastapäätä olevaan 3,5 metriä korkeaan vaatehuoneeseen voi asentaa päällekkäin täyskorkean (196 cm kiinnityskisko) ja puolikkaan (84 cm) järjestelmän. Vielä kun löytyisi aikaa niiden asentamiseen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti