Kartta

Kartta

tiistai 5. heinäkuuta 2016

Ruuhkaa raksalla

Menneellä viikolla raksa oli varsinainen muurahaispesä. Siellä ahersivat laatoittaja, lvi-asentaja ja kotityövoima. Talkookaveri asensi keittiön kaappeja. Loput kiintokalusteet tuotiin tontille maanantaina sopivasti kaatosateen alkaessa ja pari niistä ehti saada kosteusvaurioita.

Kadulla oman urakkansa hoiti maanrakennusfirma, joka sai edelliseltä urakoitsijalta viime syksynä kesken jääneen viemäriprojektin valmiiksi. Vihdoin vesi tulee ja menee!

Laatoitusurakka saadaan valmiiksi perjantaihin mennessä ja parketoinnit luultavasti myös kuluvan viikon aikana. Sen jälkeen suurin keskeneräinen homma on loppujen kiintokalusteiden asennus; tosin ehkä niistäkin osa hoituu jo tämän viikon aikana.

Pienempiä työtehtäviä on kuitenkin listalla vielä lukuisia, mm. ullakkoportaan asennus, väliovikarmien asennus, listoitukset, tv-huoneen tapetointi, vaatehuoneen kevyen väliseinän rakentaminen, vaatehuoneiden säilytyskalusteiden asennus, kulkusiltojen teko välikatolle ja räystäslautojen maalaus. Eli tekemistä riittänee koko kesäksi. Syksyllä sitten on vuorossa saunan panelointi ja lauteet. Autotallin rakentaminenkin on edelleen pahasti kesken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti