Kartta

Kartta

lauantai 11. kesäkuuta 2016

Katseet lattioihin

Osa lattioista jäi keväällä hiomatta ja se urakka lykkääntyi kaiken kiireellisemmän tieltä niin kauan, että siitä lopulta tuli "se kiireellisesti hoidettava".

Laatoitettavien tilojen lattioiden hionta ei ollut keväällä niin perusteellinen, että laatoittaja olisi ollut lopputulokseen tyytyväinen. Niinpä parketoitavien lattioiden lisäksi täytyi paikoitellen hioa vielä uudestaan laatoitettaviakin lattioita.

Eteisen ja keittiön isojen laattojen kanssa kävi juuri niin kuin ounastelinkin eli Laattatukku ei toimittanut sieltä tilattuja laattoja. Päädyimme siis tilaamaan kirpaisevan kalliit laatat Laattapisteestä. Ne toimitettiin pikavauhtia raksalle eilen.

Keittiö ja eteinen saadaan laatoitettua tänä viikonloppuna ja sen jälkeen laatoitusurakka jatkuu märkätilojen lattioiden vesieristyksellä. Kylpyhuoneiden seinät on laatoitettu ja oikein kivat niistä tulikin. Saumalaastit vielä puuttuu.

Parkettien asennus ajateltiin ensin hoitaa itse. Sitten tultiin toisiin ajatuksiin ja löydettiinkin asentaja. Mutta jahkattiin sen verran pitkään, että kun vihdoin päätettiin pyytää hänet asennusurakkaan, hänellä olikin jo kalenteri täynnä. Onneksi tuttavapiirissä on remonttitaitoisia, joilta voi kysyä neuvoja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti