Kartta

Kartta

sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Keittiökalusteet asennettu - melkein

Useamman talon rakentaneelta kaverilta kului viikonloppu keittiökalusteidemme parissa. (Iso kiitos!) Isäntä oli siinä hommassa apumiehenä, kun taas emännän viikonvaihde vierähti makuuhuoneen parkettiasennuksessa ja toisen makkarin tapetoinnissa.

Keittiökalusteiden runkotoimitus saapui raksalle alkuviikosta. Tai suurin osa saapui. Ovet jäivät pois kyydistä. Onneksi asennustyön tehneellä kaverilla on itselläänkin Keittiömaailman kalusteet ja hän tiesi kertoa, että ovet ovat yleensä valmiiksi asennettuina paikoillaan. Puhelusta Keittiömaailman myyjän kanssa jäi vaikutelma, että hän tuskin olisi luvannut oviasennusta heidän toimestaan, ellei meillä olisi ollut tietoa, että niiden asennus ei kuulu ostajan vastuulle.

Ovien lisäksi lähetyksestä puuttui saarekkeen tausta- ja päätylevyt sekä kolme jalkaa. Toivoa sopii, että ne saapuvat kohtuullisessa ajassa ja että juhannuksen jälkeisellä viikolla muiden huoneiden kiintokalustetoimitus saadaan yhdellä kertaa ilman reklamaatioita.

Kivitasotoimittaja käy ottamassa mitat alkuviikosta. Sitten odotellaan pari viikkoa. Näillä näkymin keittiö on siis käyttöönottokunnossa heinäkuun alussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti