Kartta

Kartta

maanantai 13. heinäkuuta 2015

Rakennusaikataulua ja messufiilistelyä

Viime viikolla pidimme VTJ:n kanssa aikataulupalaverin ja kävimme läpi koko rakennushankkeen vaiheet. Palaverin perusteella laadin excel-aikataulut siitä, missä vaiheessa mitäkin rakennusmateriaalia tontille on tarkoituksenmukaista tilata ja kuka mistäkin tilauksesta vastaa.

Tämänhetkisen suunnitelman mukaan

  • antura on valettu viikolla 30
  • sokkeli valmistuu viikolla 32
  • vesikattovaiheessa ollaan syyskuun alkupuolella
  • lattiavalu on syys-lokakuu vaihteessa

Jos oikeasti rakennustyö etenee tätä tahtia, muuttamaan päästään jo helmikuussa. (No, katsotaan, mitä timpurit sanovat tästä työtahdista.) Rappaus, tukimuurit, terassi, pihakiveykset ja istutukset olisivat vuorossa ensi kesänä.

Lauantai vierähti asuntomessuilla. Siellä vahvistui ikkuna- ja maisemaovitoimittajan valinta sekä tammiparketin värisävy. Pihakiveyksiin ja ulkovalaistukseen poimimme joitain ideoita.

Talojen ulkoverhousten kirjo oli ilahduttavan monipuolinen. Samaa ei oikein voinut sanoa sisustuksista, joiden värimaailma oli pääasiassa melko yksitoikkoinen (toki muutama poikkeuskin löytyi). Muun muassa keittiökalusteita, sisäovia, liukuovia, saunanlauteita ja wc-peilejä katsellessa ei voinut välttää ajatusta, että hankintoja on tehty kimppatarjouksina tusinaan taloja kerrallaan. Ja ovatko tapetit pois muodista?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti