Kartta

Kartta

torstai 19. maaliskuuta 2015

Tapaaminen pääsuunnittelijan ja arkkitehdin kanssa



Eilen kävimme pääsuunnittelijan ja arkkitehdin kanssa tontilla katsomassa "nurkkaplussat" ensi viikolla tehtävää pohjatutkimusta varten ja muutenkin tutkailemassa maastoa. Samalla pääsuunnittelija arvioi, minkä verran tonttia olisi tarkoituksenmukaista korottaa. Kantatilan piha-alue on korotettu ja on vajaan metrin korkeammalla kuin oman tonttimme maanpinta tällä hetkellä. Tonttimme laskee edelleen loivasti toisen naapurin suuntaan ja sille sivustalle samoin kuin "kirvesvarren" tontinpuoleiseen päähän kaavaillaan tukimuurin rakentamista. Talon perustusten tieltä kaivettavaa maa-ainesta voi todennäköisesti käyttää tontin tasaamiseen. Ja jonkin verran täyttömaata täytynee tuoda vielä lisäksi.

Tonttivisiitin jälkeen palaveroimme papereinemme arkkitehdin ja pääsuunnittelijan kanssa. Palaverissa käytiin pääpiirteissään läpi rakennuslupaa varten tarvittavat lomakkeet sekä talon pohjapiirros, julkisivupiirrokset ja asemakuva. Hyvältä näyttää, erinomaiselta suorastaan. :-) Parin ikkunan kokoa vielä vähän viilataan. Ja ensi viikolla käydään esittelemässä projektia Vantaan rakennusvalvonnassa. Ellei rakennusvalvonnassa tule esiin kovin suuria muutostarpeita, aloitellaan myös rakenne- ja LVIS-suunnittelua mahdollisimman pian sen jälkeen.

Tässä tuoreita kuvia tontilta.

 

1 kommentti:

  1. Onnea projektiin, huikea lukea teidän fiiliksiä ja tekemisiä, me oltiin suunilleen tuossa vaiheessa vuosi sitten. Niin vaan alkaa sitten tapahtuun kovaa vauhtia. Ei silloin tajunnutkaan vielä :)

    VastaaPoista